Sponsoring Info

Algemene informatie
De sponsorcommissie stelt zich als doel om sponsoren te vinden die de judovereniging een warm hart toe dragen, die de vereniging financieel willen steunen en als het zo uitkomt ook materialen en middelen ter beschikking willen stellen. Wij zoeken sponsoren om ons te ondersteunen in de realisatie van onze doelen.

De samenwerking tussen BVHS een sponsor zal duidelijk een win-win situatie opleveren! Voor BVHS zijn sponsoren nagenoeg onmisbaar. Deze extra inkomsten worden onder meer besteed aan de ontwikkelingen binnen de Dojo, activiteiten voor de jeugd en de organisatie van eigen toernooien.

Hieronder vindt u de mogelijkheden van de sponsoring. Staat het door u gewenste product er niet tussen of heeft u een goed idee? Wij gaan graag met u in overleg.

Vlaggensponsoring
In de Dojo hangen reeds een aantal vlaggen. De afmetingen van deze vlaggen staan vast, Het tarief voor een vlag bedraagt
€ 200,- per jaar.
(Inter)nationaal judotoernooi
Jaarlijks organiseren we een groot judotoernooi dat gehouden wordt in de Kalkwijckhal in Hoogezand.
Hier kunt u uw advertentie laten plaatsen in het toernooiblad á €50,-, laten projecteren middels beamer á €50,- of beide opties voor € 75,- tezamen.

Voor een all-in pakket betaalt u jaarlijks €250,-. De sponsoring wordt in overleg aangegaan voor minimaal een jaar en elk jaar stilzwijgend verlengd met een jaar.