Jerry van der Duim

jerry
Even een klein stukje over me zelf. Met een fotootje…
Hallo ik ben Jerry van der Duim. Ik ben in 1990 begonnen met jiu jitsu met heel veel plezier. Trainde toen veel uren en heb in 1997 mijn zwarte band gehaald. Vanwege mijn werk heb ik 10 jaar niet getraind. In 2007 ben ik weer begonnen en met veel plezier. Ik ben de stiefvader van Stef en misschien wel door mijn toedoen is Stef een paar jaar geleden begonnen met jiu jitsu in Hoogezand-Sappemeer. Toen ik hoorde dat de trainers er mee stopten en er geen nieuwe trainer gevonden kon worden vond ik dat heel jammer. Zeker voor Stef maar ook de anderen die er net zo veel plezier aan beleefden. Dus de stoute schoenen maar aan getrokken en mij gemeld als mogelijke trainer. En dus hier staan we. Ik hoop dat we een leuke groep bij elkaar krijgen en lekker bezig kunnen gaan.